Vrijdagavond was het weer zo ver, het Velpse 1e elftal speelde een uitwedstrijd in Heteren tegen HTTC’71 1. Marcel “de Verlosser” Korunka opende met een duidelijke 3-0 overwinning. ‘Van begin af aan bepaalde ik het verloop van de rally, een heerlijke wedstrijd om mee te beginnen,’ vertelde Marcel. Brian “de Zekerheidstitaan” beloofde het Velpse volk trots te maken. En dat is meer dan gelukt. Met een keurig verzorgd spel won Brian met 3-0. Leo “de Joker” begon zijn wedstrijd ook met een 3-0 overwinning. Dat kwam mede door het feit dat het gehele team aanwezig was. Paul “de Tjopper” Wunderink en Marcel “el Muro” Saalmink waren de trouwe supporters. De aanwezigheid van de twee “minst” spelende spelers zorgde ervoor dat Leo en Brian voortvarend met de dubbel begonnen. Helaas, maar wel terecht, werd de dubbel verloren in 4 games. Het Velpse team kwam in de gewonnen game knap terug van een 9-2 achterstand. Brian kon blijven staan en won in de vijfde game de wedstrijd door op de stand van 9-9 een prachtige rally te winnen. Vervolgens spinde de linkshandige “Zekerheidstitaan” de wedstrijd uit. Leo stond in het begin van zijn tweede wedstrijd eerst tegen zichzelf te spelen, maar kwam beter in zijn spel en won in de vijfde game het laatste punt van de wedstrijd. Marcel won zijn wedstrijd vervolgens overtuigend en hij waande zich op de dansvloer. Zo soepel in de heupen heeft hij zich dit seizoen nog niet laten zien. Brian liet vervolgens zijn kwaliteiten zien en liet geen spaan heel van zijn tegenstader. ‘De lekkerste wedstrijd van het seizoen tot nu toe,’ zei Brian. Leo stond in zijn laatste wedstrijd ouderwets te ‘prullen’ en won de wedstrijd in 3 games. Marcel sloot de wedstrijd af met een 3-2 overwinning en bracht daarmee de eindstand op 1-9 voor het Velpse 1e elftal. Een prima overwinning in de jacht op het kampioenschap.
Er was bij deze wedstrijd zelfs nog een primeur; ieder lid van het team heeft één wedstrijd geteld. Zelfs de niet spelende Paul en Marcel hebben beide een wedstrijd geteld en dat laat nog maar eens zien dat het gehele team voor elkaar door het vuur gaat. ‘Wij zijn niet te beroerd om een stap extra voor elkaar te zetten,’ opperde Paul. Na de wedstrijd werd er gezellig met de tegenstanders nagepraat over de wedstrijd en werd het Velpse team ‘alvast’ gefeliciteerd met het kampioenschap. Het team nam deze felicitaties ‘alvast’ in ontvangst, maar weet donders goed dat er nog vol voor de punten gestreden moet worden. ‘En dat aan we zeker doen,’ aldus het Velpse team.

Door: Marcel Saalmink

IMAG1444

1 Reactie op Wedstrijd verslag Velp 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!