Nu er 3 ronde´s zijn gespeeld begint er toch wel enige tekening in te komen.

Team 1 begint toch wel een voorsprong te nemen maar dat dat makkelijk gaat is zeker niet waar. Deze week hadden ze de hulp van Silvio nodig om de voorsprong vast te houden.

Er worden een hoop 5 sets gespeeld dat wil toch zeggen dat het allemaal niet gemakkelijk is.

Team 2 was vrijdag voor het eerst compleet maar kon toch niet verder komen dan een gelijk spel tegen het team van de ABTF.

Team 3 doet het heel goed wonnen van team 2 en van team 4 met 7-3 maar moesten de laatste wedstrijd de punten delen met team 5 .Deze week speelde ze met 2 invallers en wel Suus en Remco die het heel goed hebben gedaan.

Team 4 valt mij een beetje tegen ik had verwacht dat ze een kampioens kandidaat zouden zijn maar dat is nu toch ver weg. Deze week waren ze toch versterk met Martijn Duk maar konden toch maar 1 puntje pakken tegen het 1e.

Team 5 heeft de weg naar boven gevonden omdat ze hun beste speler aan de ABTF had afgestaan moesten ze even wennen maar van af nu is de weg naar boven ingeslagen deze week hadden ze nog hulp nodig van Hui en willem.

Het team van de ABTF doet het boven verwachting goed ze delen de 3e plaats met team 2 zonder invallers en versterkingen spelen ze hun potjes en dat doen ze super.

De vrijdagavonden zijn zeer gezellig het toernooi valt zeker in de smaak en iedereen heeft er plezier in dit gaan we volgend jaar zeker weer doen. Vrijdag 29 mei sluiten we dit toernooi af met een mooie kampioen en het is nog lang niet zeker wie dat zal zijn.

Dit is de stand naar 3 ronde´s

Velp 1 3 25
Velp 3 3 19
Velp2 3 16
ABTF 3 16
Velp 5 3 8
Velp 4 3 6

Geschreven door: Herman

1 Reactie op Het Mei Toernooi

  • Het is inderdaad een nu al geslaagd toernooi dat zeker ieder jaar gespeeld mag worden.
    Leuk dat je de stand erbij hebt geplaatst. Ik had nog geen idee hoe Alle Ballen Terug Frommelen ervoor staat.
    Best aardig, zie ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!