Hallo allemaal,

Zoals in de nieuwsbrief al te lezen was, kunnen we ons opgeven voor de Wiltschutbeker.

Even een uitleg: De Wiltschutbeker is een bekercompetitie van de NTTB Gelre die verdeeld is over meerdere weken. Je geeft je op als team van minstens 3 spelers. Eerst speel je met je team in een poulefase drie wedstrijden. Die wedstrijden speel je thuis of uit. Als die wedstrijden gewonnen worden, ga je door naar de knockout-fase van het toernooi.

Het speciale aan de Wiltschut is dat het een toernooi met voorgift is. Zo kan je tegen veel betere of minder goede spelers komen te spelen, maar dan begin je elke game met bijvoorbeeld een 4-0 voorsprong of achterstand.

Dan even wat praktische zaken:

Opgeven moet voor 1 mei. De speeldata voor de poulefase liggen in de weken van 12 mei, 26 mei en 2 juni. Daarna elke vrijdag als je de knock-out fase bereikt.

Thuis spelen we natuurlijk op vrijdag. Het kan voorkomen dat je een uitwedstrijd speelt tegen een team dat doordeweeks speelt, maar als er speciale dagen zijn dat je als team niet kan, kan ik dat (van tevoren) aangeven. 

Je bent natuurlijk niet gebonden aan het team waarmee je competitie gespeeld hebt. Je mag een team vormen met iedereen van Velp die dit seizoen seniorencompetitie bij de NTTB heeft gespeeld. Ook als je bijvoorbeeld maar één wedstrijd mee wil doen, kan dat, als er tenminste genoeg andere spelers in het team zitten.

Ik heb nog van niemand een aanmelding binnen, maar het lijkt mij zelf wel leuk om mee te doen.

Ik hoop dat alles duidelijk is, maar anders staat vragen natuurlijk vrij. Ook is er meer informatie te vinden op www.wiltschut.nl

Max van Osch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!