Ook dit jaar spelen de jeugdleden het houtenplankentoernooi. Het is een jaarlijks terugkerend toernooi waarbij de spelers met alles mogen tafeltennissen, behalve met een tafeltennisbatje. In de voorgaande jaren zijn er al mooie “houtenplanken” gemaakt die een mooie plaats hebben gekregen in onze kantine.

Dit jaar gaan we met de jeugd de houtenplanken samen maken. Om deze activiteit te laten slagen zijn wij opzoek naar materialen waar wij mee aan de slag kunnen gaan. Bij deze daarom de vraag aan alle leden om kosteloos materiaal te verzamelen en mee te nemen naar de club. Denk aan restanten hout, lege rollen wc-papier, lege kuipjes boter of oude kranten, ALLES is welkom! Alle materialen verzamelen we in de keuken.

Mocht je het leuk vinden om te zien hoe en wat we samen met de jeugd van jullie materialen hebben gemaakt dan ben je natuurlijk van harte welkom op 7 mei 2017.

Met sportieve groet,

Max van Osch, Harold Berfelo en Marcel Saalmink
Jeugdcommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!