Afgelopen zondag werd voor de jeugd weer het Houtenplankentoernooi georganiseerd. Bij dit toernooi maakt iedereen zijn eigen creatie van hout, pvc, ijzer en kranten om er daarna mee te tafeltennissen. Na anderhalf uur zagen, timmeren en lijmen was het tijd om de zelfgemaakte batjes uit te testen. Mannes had een soort klein windmolentje, Iddo een monstertje, Luc een tafeltennistafel en Remko een zwaard. Ook de begeleiders hadden iets gemaakt. Harold maakte een gitaar, Marcel Saalmink een contrabas en Max iets wat nog het meest op een deurram leek.

Uiteindelijk bleek het batje van Iddo het meest geschikt om te gebruiken, want hij won het toernooi met zijn batje. Na stemming ging de creativiteitsprijs naar Luc, met zijn tafeltennistafel met compleet met netje en al.

Als afsluiting was er natuurlijk een lekkere lunch en werd er nog gespeeld met elkaars batjes.

 

 

Met sportieve groet,

Harold Berfelo, Max van Osch en Marcel Saalmink – de jeugdcommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!