Geïnteresseerden kunnen 1 maand gratis en zonder verplichting kennismaken met tafeltennis én onze vereniging. Aspirant leden adviseren wij om hun komst vooraf te melden bij onze secretaris Remco Guit (06-43244649) of bij onze wedstrijdsecretaris Max van Osch (06-19714865). Wij zorgen dan dat je opgevangen en begeleid wordt binnen onze vereniging. 

 

De senioren zijn woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19:30 uur welkom om vrij te spelen. Ook kunnen zijn gebruikmaken van de training op dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur.


Jeugdleden kunnen iedere dinsdag- en vrijdagavond tussen 18:15 uur en 19:15 uur kennismaken door aan te sluiten bij de training, verzorgt door onze gediplomeerde trainer Vince Swart. Op vrijdagavond is na de training nog ruimte om vrij te spelen, ook op zaterdagmiddag als onze jeugdleden competitie spelen. 

Op onze website onder het tabblad Algemene informatie–>Downloads vind je de informatiefolder, het aanmeldingsformulier, proeflidmaatschap en vrijwilligersregeling met opgaveformulier. 

Kom spelen bij onze gezellige vereniging. Je bent van harte welkom!

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!