Sponsor worden?

Tafeltennisvereniging S.C. Velp is een goede manier om uw bedrijf te promoten in de regio. Wij hebben ongeveer 70 actieve leden. Daarnaast nemen er 10 teams deel aan de competitiewedstrijden in de regio. Dit betekent dat uw naam door honderden mensen per seizoen wordt gezien.

Wij zijn de mogelijkheden?
Binnen de vereniging zijn er tal van mogelijkheden om uw naam bekendheid te geven, dit is mogelijk met bijna elk budget!

Reclameborden hangen prominent in de speelzaal en zijn vanaf elke positie te zien. Bord sponsoren krijgen een gratig link op de website naar het bedrijf.

Materiaal sponsoring kan op allerlei manieren. Uw bedrijfsnaam op bijvoorbeeld de voorkant van de tafeltennistafel, een teltafel of elektronisch telbord is zeer opvallen. De kosten zijn afhankelijk van grootte en soort materiaal.

Bij een evenement sponsoring kunt u als sponsor bijvoorbeeld de prijzen voor interne toernooien beschikbaar stellen. Kosten hiervan bedragen ongeveer €100,- euro per toernooi. Uw bedrijfsnaam zal als sponsor van de prijzen vermeld worden in de regionale media.

Sponsor worden bij ons betekent dat u wordt uitgenodigd op onze netwerkbijeenkomst, Nieuwjaarsborrel en het Kerstdubbeltoernooi. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om als bedrijf van onze zaal en kantine gebruik te maken om te tafeltennissen onder professionele begeleiding.

Voor verdere informatie kunt u contact met de sponsorcommissie opnemen door een mail te sturen naar sponsoring@tafeltennis-velp.nl

Shirtsponsor: Sponsor:
Teems VvE_logo_nederland_rgb
Websponsor: Sponsor:
Link Marbo IT Link Strijland
Sponsor: Sponsor:
De Kroon
Sponsor: Sponsor:
jacobs_logo-min Game11

Klik hier

SponsorKliks, gratis sponsoren!