Welkom bij

Tafeltennis-verengiging Sportclub Velp

Welkom op de website van tafeltennisvereniging Sportclub Velp. Sportclub Velp is een middelgrote vereniging (± 75 leden) met zowel senioren als jeugd in Velp (Gelderland). Wij zijn aangesloten bij de NTTB (Nederlandse TafelTennisBond afdeling Gelre) en de ABTF (Arnhemse BedrijfsTafeltennis Federatie). Wij hebben een eigen clubgebouw (“De Opslag”) op De Beemd in Velp.

Bij Sportclub Velp staat gezellig sportief samenzijn centraal.

Onze Vereniging

Sportief

Bij ons het mogelijk om op verschillende manieren sportief bezig te zijn. Wil je alleen vrij spelen, dat kan! Wil je training volgen? Ook dat kan, er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel junioren als senioren. Ook is het mogelijk deel te nemen aan verschillende competities.

Competatief

We zijn zowel aangesloten bij de NTTB (Nederlandse Tafeltennis Bond) als Bij de ABTF (Arnhemse BedrijfsTafeltennis Federatie) Waardoor iedereen in staat is om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen.

Gezelligheid

Naast de sport staat bij ons de gezelligheid hoog in het vaandel. Een avond tafeltennissen is niet compleet zonder gezellig een drankje te doen in onze kantine.

Onze sponsoren

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Locatie

Mobirise

Tafeltennis Velp

info@tafeltennis-velp.nl

De Beemd 1a 
6883 DA Velp (Gld)