Nieuws

Klusdag – ALV – BBQ op zat 21 okt

Op zaterdag 21 oktober is het tijd voor de 3e klusdag met aansluitend de algemene ledenvergadering en afsluitende BBQ.

Indeling zaterdag 21 oktober:
Klusdag: 10.00-15.00
ALV: 15.30-17.00
BBQ: 17.00-19.00

Klusdag:

Bij de klusdag zullen wij weer aan de slag gaan met werkzaamheden in, aan en rond het gebouw. Hierbij een lijst met taken die gedaan moeten worden op deze dag. Uiteraard vinden wij het fijn als er tuingereedschap meegenomen wordt, zodat iedereen aan de slag kan.
– Grote schoonmaak in het gebouw
– Parkeerplaats netjes maken
– Rond het gebouw onkruidvrij maken
– Buitenkant clubgebouw schoonmaken
– Clubborden schilderen

Algemene ledenvergadering:

Tijdens de algemene ledenvergadering bespreken we met iedereen het afgelopen jaar en blikken we vooruit op het nieuwe jaar. Ook is er ruimte voor vragen/opmerkingen en bespreken we belangrijke punten wanneer nodig. Bij de algemene ledenvergadering zijn zowel leden als ouders van jeugdleden welkom.

Informatie over de mogelijkheid om samen te gaan met Slagvaardig

Er is één belangrijk punt waarover wij jullie over willen informeren. Er is een orienterend gesprek geweest met Slagvaardig om te kijken of we in de toekomst kunnen samengaan. Dit betekent in de praktijk dat de leden van Slagvaardig bij ons lid worden en wij onder 1 naam een vereniging zijn.

Wat is jullie idee en mening over samengaan met Slagvaardig?

Omdat dit een grote beslissing is vinden wij het belangrijk om jullie mening hier ook over te horen. Wanneer je niet aanwezig kan zijn bij de algemene ledenvergadering mag je ook reageren op deze mail en hierin zetten of je het een goed idee vindt dat slagvaardig met ons gaat fuseren.

Zet er ook bij waarom je het wel of niet een goed idee vindt. Zo krijgen de leden die niet aanwezig zijn toch de kans om hun mening te geven. Wij vinden het namelijk belangrijk om deze beslissing samen te nemen.

BBQ:

Wij sluiten deze dag af met een BBQ. Bij allergieën horen wij dit graag, dan proberen wij hier rekening mee te houden.

Aanmelden voor de klusdag/ALV/BBQ

kan door het sturen van een mail naar of door het invullen van het inschrijfformulier op de club. Het is niet verplicht om bij alle 3 de onderdelen aanwezig te zijn, maar wij hopen natuurlijk op een goede opkomst bij de gehele dag. Inschrijven kan t/m donderdag 19 oktober in verband met de inkoop voor de BBQ.

Bij vragen horen wij dit graag.