Over de verenigingSportclub Velp is een middelgrote vereniging (± 75 leden) in Gelderland. Wij zijn aangesloten bij de N.T.T.B. (afdeling Gelre). Wij hebben een eigen clubgebouw ‘De Opslag’ op De Beemd in Velp. Bij Sportclub Velp kan je al tafeltennissen vanaf 6 jaar.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond traint de jeugd onder deskundige begeleiding.
Senioren kunnen recreatief spelen op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

In het geval dat er competitiewedstrijden gespeeld worden (op woensdag en vrijdag) kan het zijn dat er minder tafels beschikbaar zijn. De competitiewedstrijden voor de jeugd zijn altijd op de zaterdag.
Sinds augustus 2007 is er ook een tak bedrijfstafeltennis bij S.C. Velp; een eigen competitie op de woensdagavond onder auspiciën van de A.B.T.F.

Ieder jaar in januari strijden onze leden op de clubkampioenschappen. In december van ieder jaar is het kerstdubbeltoernooi, altijd weer een succes in een clubhuis in kerstsferen.

Naast de tafeltennisactiviteiten is er bij Sportclub Velp ook tijd voor andere vormen van ontspanning. Voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd. Na de wedstrijden en/of training is het altijd gezellig toeven aan onze bar alwaar onze bartender je graag van een drankje voorziet.

Kortom, voldoende te beleven bij Sportclub Velp. Kom gerust eens langs!
De eerste maand speel je altijd gratis, zonder enige verplichting. Of neem contact op met ons secretariaat voor meer informatie.

  Het Bestuur

  Michel Vervaet
  Voorzitter
  Rick van Hummel
  Secretaris
  Remko de Kruif
  Penningmeester
  Martijn Duk
  Wedstrijdsecretaris Senioren
  Vince Swart
  Wedstrijdsecretaris Junioren
  Mobirise

  Tafeltennis Velp

  info@tafeltennis-velp.nl

  De Beemd 1a 
  6883 DA Velp (Gld)