vereniging

Onze gezellige club: Tafeltennisvereniging S.C. Velp

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. Ieder speelt op zijn eigen niveau. Je kunt bij ons recreatief spelen, maar ook deelnemen aan competities.

Eigen clubgebouw

Sportclub Velp is een middelgrote vereniging (± 65 leden) in Gelderland. Wij zijn aangesloten bij de N.T.T.B. (afdeling Gelre). Wij hebben een eigen clubgebouw ‘De Opslag’ op De Beemd in Velp. Bij Sportclub Velp kan je al tafeltennissen vanaf 6 jaar.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond traint de jeugd onder deskundige begeleiding. Senioren kunnen recreatief spelen op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

In het geval dat er competitiewedstrijden gespeeld worden (op woensdag en vrijdag) kan het zijn dat er minder tafels beschikbaar zijn. De competitiewedstrijden voor de jeugd zijn altijd op de zaterdag.

Sinds augustus 2007 is er ook een tak bedrijfstafeltennis bij S.C. Velp; een eigen competitie op de woensdagavond onder auspiciën van de A.B.T.F.

bar van TTV Velp

Clubkampioenschappen in juni

Ieder jaar in juni strijden onze leden op de clubkampioenschappen.

Kerstdubbeltoernooi

In december van ieder jaar is het kerstdubbeltoernooi. Een clublid neemt een niet-lid mee. Samen spelen ze minimaal 6 wedstrijden. Dit is altijd weer een succes in het clubhuis in kerstsferen.

Tafeltennis en andere activiteiten

Naast de tafeltennisactiviteiten is er bij Sportclub Velp ook tijd voor andere vormen van ontspanning. Voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd. Na de wedstrijden en/of training is het altijd gezellig toeven aan onze bar alwaar onze bartender je graag van een drankje voorziet.

Kom een keertje langs

Kortom, voldoende te beleven bij Sportclub Velp. Kom gerust eens langs!
De eerste maand speel je altijd gratis, zonder enige verplichting. Of neem contact op met ons secretariaat voor meer informatie.

Proefperiode: kom 1 maand proef tafeltennissen

Heb je interesse om lid te worden, maar wil je eerst eens kijken of tafeltennis wel de sport is die je zoekt? Dan biedt TTV Velp je de mogelijkheid om 1 maand te komen spelen. GRATIS

Heb je interesse? Stuur ons een mailtje of bel (026) 361 96 42 en kom gezellig langs.