Activiteiten 2023

Jaarkalender 2023

Activiteiten op en met de club 2023

2 juni Bowlen met de club

Altijd al een keer willen bowlen met de tafeltennisvereniging? Nu is je kans! Op vrijdagavond 2 juni (senioren) is het zover. Op deze data huren wij een paar bowlingbanen om gezellig te gaan bowlen. 

Voor de senioren is het op eigen kosten. Opgeven voor de bowling kan tot en met vrijdag 5 mei door het sturen van een mail naar dit mailadres, zowel voor de junioren als senioren. Wij zijn van plan om 3 banen (+/- 15 personen) te reserveren dus vol=vol.

10 juni Klusdag 2

Op zaterdag 10 juni is het weer tijd voor de tweede klusdag van het jaar. Bij deze klusdag staat onderhoud aan, rond en in het gebouw centraal. 

Wij kunnen veel handen gebruiken dus wij hopen dat veel mensen willen helpen. De klusdagen zijn tussen 10.00-15.00 uur. 

Aanmelden kan door het beantwoorden van deze mail of je in te schrijven via het aanmeldformulier op de club. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom!

16 juni Clubkampioenschappen senioren

Op vrijdag 16 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen senioren. We gaan dan zien of de huidige clubkampioen zijn titel kan behouden of er een nieuwe clubkampioen komt. 

Inloop is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur beginnen de wedstrijden. 

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar dit mailadres of door je in te schrijven via het inschrijfformulier op de club. Inschrijven kan t/m zaterdag 10 juni. Wij hopen natuurlijk op veel aanmeldingen.

26 augustus Clubkampioenschappen jeugd

Op zaterdag 26 aug is het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen junioren. Het belooft een spannend toernooi te worden! De inloop is vanaf 09.00 en om 10.00 beginnen de wedstrijden. 

26 + 27 aug jeugdkamp voor alle jeugdleden!

Op 26 augustus zijn  de clubkampioenschappen. Dat is dus 1 week eerder dan voorheen aangeven.

Er zijn geen kosten verbonden aan het kamp.

Start: 26 augustus 10:00 clubkampioenschappen. om 9:00 binnenkomst.

Eind jeugdkamp 27 augustus 17:00

Je mag ook 1 van de 2 dagen komen.

Wil je meedoen met het jeugdkamp laat dit dan weten via:
– Mail✉️
– Whatsapp📱
– Mondeling🕺
– Schriftelijk📃
– Morse code 📠
– Rooksingalen🌫️
– Muziek🔊

8 sep Schuurpapier toernooi senioren

Op vrijdag 8 september is het schuurpapiertoernooi voor senioren. Dit is een toernooi waarbij je met goedkope campingbatjes een toernooi gaat spelen. Iedereen heeft hetzelfde batje en omdat die batjes niet heel bijzonder fijn spelen is het voor iedereen uitdagend. 

Inloop is vanaf 19.00 en de wedstrijden beginnen om 20.00. 

Inschrijven kan wederom door het sturen van een mail naar dit mailadres of door je in te schrijven via het inschrijfformulier op de club. Inschrijven kan t/m zaterdag 2 september. Uiteraard hopen wij op veel aanmeldingen!

 

9 sep Houten-planken toernooi junioren

Op zaterdag 9 september is het jaarlijkse houten-planken toernooi voor de jeugd. Bij dit toernooi is het de bedoeling dat de jeugdspelers zelf een batje maken van kosteloze materialen en hier dan een toernooi mee gaan spelen. 

Er worden niet alleen prijzen uitgedeeld aan de winnaar, maar ook aan het ”mooiste” en ”lelijkste” batje. 

De inloop is vanaf 10.00 en de verwachting is dat het rond 15.00 afgelopen is. Aanmelden voor het houten-planken toernooi kan door het sturen van een mail naar dit mailadres of door jezelf of uw kind in te schrijven via het inschrijfformulier op de club.

21 okt Klusdag 3 / ALV / BBQ

Op zaterdag 21 oktober is het tijd voor de derde klusdag met aansluitend de algemene ledenvergadering en afsluitende BBQ. Bij de klusdag zullen wij weer aan de slag gaan met werkzaamheden in, aan en rond het gebouw. 

Na het klussen is de algemene ledenvergadering. Tijdens de algemene ledenvergadering bespreken we met iedereen het afgelopen jaar en blikken we vooruit op het nieuwe jaar. Ook is er ruimte voor vragen/opmerkingen en bespreken we belangrijke punten wanneer nodig.

Bij de algemene ledenvergadering zijn zowel leden als ouders van jeugdleden welkom. Na de algemene ledenvergadering sluiten wij gezellig af met een BBQ.

Aanmelden voor de klusdag/ALV/BBQ kan door het sturen van een mail naar dit mailadres of door het invullen van het inschrijfformulier op de club. Het is niet verplicht om bij alle drie de onderdelen aanwezig te zijn, maar wij hopen natuurlijk op een goede opkomst bij de gehele dag. Inschrijven kan t/m maandag 12 september in verband met de inkoop voor de BBQ.

15 dec Kerstdubbel toernooi voor alle leden

Op vrijdag 15 december is het jaarlijkse kerstdubbel toernooi. Bij dit toernooi is het de bedoeling dat je als lid van de vereniging een niet-lid meeneemt om samen dubbel wedstrijden te spelen. 

Dit kan dus een vriend/vriendin/familielid of andere bekende zijn die geen lid is van onze vereniging. Uiteindelijk wint een lid samen met een niet-lid het toernooi. 

Aanmelden kan t/m zondag 10 december door het sturen van een mail naar dit mailadres of door het invullen van het aanmeldformulier in het clubgebouw. Vergeet niet de naam van je dubbelpartner erbij te zetten.