Activiteiten 2024

Jaarkalender 2024

Activiteiten op en met de club 2024

6 en 7 januari: Gelderse kampioenschappen

meer info volgt

14 januari: Oliebollentoernooi Slagvaardig

meer info volgt

19 januari: Bowlen zonder bowlen (Eten met de senioren)

Op vrijdag 19 januari 2024 hadden wij als idee om te gaan bowlen zonder bowlen. Of met andere woorden… Uiteten met de senioren.

Aanmelden kan t/m zondag 7 januari 2024. Deelname aan dit etentje is op eigen kosten.

meer info volgt nog.

3 mei: Dubbeltoernooi Velp/Slagvaardig

Op vrijdag 3 mei 2024 staat het dubbeltoernooi Velp/Slagvaardig gepland bij ons op de vereniging in Velp.

Bij dit dubbeltoernooi wordt je als lid van tafeltennisvereniging Velp gekoppeld aan een lid van Slagvaardig om hier dan dubbelwedstrijden mee te gaan spelen.

Aanmelden kan tot en met zondag 28 april 2024.

4 mei Klusdag 1

meer info volgt

28 juni: Bowlen senioren

Altijd al een keer willen bowlen met de tafeltennisvereniging? Nu is je kans! Op vrijdagavond 28 juni (senioren) is het zover. Op deze data huren wij een paar bowlingbanen om gezellig te gaan bowlen. 

Voor de senioren is het op eigen kosten. Opgeven voor de bowling kan tot en met vrijdag 5 juni door het sturen van een mail naar dit mailadres, zowel voor de junioren als senioren.

14 juni Clubkampioenschappen senioren

Op vrijdag 14 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen senioren. We gaan dan zien of de huidige clubkampioen zijn titel kan behouden of er een nieuwe clubkampioen komt. 

Inloop is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur beginnen de wedstrijden. 

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar of door je in te schrijven via het inschrijfformulier op de club. Inschrijven kan t/m 10 aug. Wij hopen natuurlijk op veel aanmeldingen.

16 augustus Clubkampioenschappen jeugd

Op zaterdag 26 aug is het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen junioren. Het belooft een spannend toernooi te worden! De inloop is vanaf 09.00 en om 10.00 beginnen de wedstrijden. 

16/17/18 augustus: Jeugdkamp + clubkampioenschappen junioren

Op .. augustus zijn  de clubkampioenschappen. 

Er zijn geen kosten verbonden aan het kamp.

Start: .. augustus 10:00 clubkampioenschappen. om 9:00 binnenkomst.

Eind jeugdkamp .. augustus 17:00

Je mag ook 1 van de 2 dagen komen.

Wil je meedoen met het jeugdkamp laat dit dan weten via:
– Mail✉️
– Whatsapp📱
– Mondeling🕺
– Schriftelijk📃
– Morse code 📠
– Rooksingalen🌫️
– Muziek🔊

6 sep Schuurpapier toernooi senioren

Op vrijdag 6 september is het schuurpapiertoernooi voor senioren. Dit is een toernooi waarbij je met goedkope campingbatjes een toernooi gaat spelen. Iedereen heeft hetzelfde batje en omdat die batjes niet heel bijzonder fijn spelen is het voor iedereen uitdagend. 

Inloop is vanaf 19.00 en de wedstrijden beginnen om 20.00. 

Inschrijven kan wederom door het sturen van een mail naar dit mailadres of door je in te schrijven via het inschrijfformulier op de club. Inschrijven kan t/m zaterdag 1 september. Uiteraard hopen wij op veel aanmeldingen!

 

7 sep Houten-planken toernooi junioren

Op zaterdag 7 september is het jaarlijkse houten-planken toernooi voor de jeugd. Bij dit toernooi is het de bedoeling dat de jeugdspelers zelf een batje maken van kosteloze materialen en hier dan een toernooi mee gaan spelen. 

Er worden niet alleen prijzen uitgedeeld aan de winnaar, maar ook aan het ”mooiste” en ”lelijkste” batje. 

De inloop is vanaf 10.00 en de verwachting is dat het rond 15.00 afgelopen is. Aanmelden voor het houten-planken toernooi kan door het sturen van een mail naar of door jezelf of uw kind in te schrijven via het inschrijfformulier op de club.

14 september: Klusdag 2 + ALV + BBQ

meer info volgt

10 november: Activiteit jeugd + senioren

meer info volgt

13 dec 2024 Kerstdubbel toernooi voor alle leden

Op vrijdag 13 december is het jaarlijkse kerstdubbel toernooi. Bij dit toernooi is het de bedoeling dat je als lid van de vereniging een niet-lid meeneemt om samen dubbel wedstrijden te spelen. 

Dit kan dus een vriend/vriendin/familielid of andere bekende zijn die geen lid is van onze vereniging. Uiteindelijk wint een lid samen met een niet-lid het toernooi. 

Aanmelden kan t/m zondag 10 december door het sturen van een mail naar dit mailadres of door het invullen van het aanmeldformulier in het clubgebouw. Vergeet niet de naam van je dubbelpartner erbij te zetten.